Monday, 25 February 2013

FACEBOOK..BLOG vs FINAL EXAM

Assalamualaikum.....atok....oooo...atok.....

  Hehehe...alhamadulillah masih diberi kelapangan dan kesmpatn untuk menaip@bercerita di blog ary nie..entri kali nie psl Godaan dan Pelajaran....nak tahu ape bnde dye godaan tuh....oke meh saya bg tahu...godaan yg paling dahsyat bg saya adalah Laman Sosial yg ada pd masa skrg nie...seperti..FACEBOOK...TWITTER...INSTAGRAM..DLL..hehe..mls nk tulis semua(pdhalxtahu)..
hehehe...pastu yg Pelajaran tu plak...yela saya sbg mahasiswi APIUM,NILAMPURI...minggu depan dah nak final exam..lg2 tuk last semester nie...ermm...klu x thn semua godaan nie...abis la dgn pelajaran saya nie...buku tah kemana...hafalan tah kemana....bnde yg x berfaedah yg saya dpt...nnt dh gagal..bru mnyesal...mntk2 la tak jd semua tu kt saya...

Boleh ke saya tahan semua nie dalam masa 3 minggu..hehe
  Hah...lps nie kne la selalu ingtkn diri nie..jgn nk layan sgt bnde2 nie sblom abis exam kn....sibuk menaip pasal godaan2 nie..lupe la..mcm ne dgn pelajaran/ulangkaji plak???dah setel ke??dah bnyk ke hafal dan baca???ermm..jawab la sndiri ek wahai anisah ismail....yg nk exam kamu..bkn nye blog nie..hehehe...untuk persediaan exam nie...saya dah ade la buat nota jugak tuk beberapa subjek...bace tu blom lg la...hadis alhamdulillah pg dan malam saya akn sntiasa ulang2 hadis 50 tu...Ya Allah..Engkau permudahkanlah segala urusan n hafalan hambaMu yg kerdil ini...kwn2 tlg la amin kn =D..terima kasih...

Soalan Ramalan Tasawwur + Buku Tasawwur + Nota Tasawwur..penuh atas meja tu
  Ermmm..dah la tu je kot nak cerita hari nie..insyaALLAH nnt klu ade masa..x pun lps exam..saya update lg cerita dan entri2 yg menarik kot..hehehe...k buat sahabat2 APIUM semester 4...Saya ucapan kan SELAMAT MENEMPUH PEPERIKSAAN AKHIR DENGAN BAIKNYA...

OUR BATCH IS OUR PRIORITY 2011/2013
  Tak lupa juga buat mak..abah..n semua asatizah2 MEDI..APIUM..doakan la kejayaan anakanda mu nie dlm mghadapi final exam nie...doakan kalian sgt bermakna  buat diri yg kerdil ini....dan saya mohom maaf sekiranyan selama ini ada menyinggung perasaan mana2 pihak...maaf sgt2....

MAAFKAN SAYA YE...MAK..ABAH...ASATIZAH2 SEMUA..SAHABAT2 SEMUA..
 Dan akhir nye....buat sahabat2 majmuah 6 yg saya sygi sekalian...semoga korg semua berjaya didunia dan diakhirat...dan semoga ukhuwah kita sntiasa dalam rahmat n lindungan-Nya...amin....jmpe lg nnt di UMKL....=D

Sayang korg semua..6 bln terpisah..insyaAllah jmpe lg di UMKL


WASALAMM..... =D

1 comment:

  1. amboi nisa.smpt je ya curi mase mnulis blog.su xsempt nk update2..xd mood nk bciter duk tgk org len bwk buku sne sini..haha,cuak kut.apepun,sy sntiasa fllow blogmu,mot.

    ReplyDelete