Monday, 17 February 2014

Cukup Sebulan...Semester Baru ^_^


 ***Assalamualaikum w.b.t***

 Hari cukup sebulan untuk semester break...sebulan jgak cume duk rumah je x g mane2 pun..perkara yg wajib tiap kali cuti..kne tlg mak jge bdk2 kt rumah...lg2 skrg nie dh bertambah plak dgn budak yg sekolah..balik n pergi sekolah kne hantar dan ambk...tp nisa kadang  je g hntr n ambk dorg dr sekolah...hehehe..hurmm..walaupun penat tp seronok jge bdk2 nie..sbb mngajar kite erti kesabaran dgn perangai dorg yg nakal2 n hyper sgt...dan yg paling penting x pernah rasa jemu pun nak jge dorg...jadi anak2 ku sekalian..cukup untuk sebulan je kite berjumpe...insyaAllah bila jumaat x ada kelas..akk balik jmpe anak2 sekalian ek...(mood : rindu...pd hal bru je sehari x jmpe)..nie je cter untuk semester break...tp sblom terlupe..nisa nak mntk maaf dekat kawan yg sgt2 baik(mybff)..sbb x bnyk bertnye khbar sepnjg cuti nie pun..dan dsbbkn mslh2 tertentu yg mnghalang tuk nisa x contct...nisa harap "my bff" x marah kt nisa..sbgi kwn yg setia..nisa rindu dgn cerita dan jenaka dr dye...untuk "my bff" first day new semester..nisa dh nmpk kamu lalu depan kolej nisa..dan nisa nk wish gud luck and selamat memulakan semester baru dgn lebih gigih dan cemerlang...usaha yg paling penting... ;-)

satu2 nye my princess yg comel...cute!!!geram je!!

  Next cerita...cerita dipagi hari semester baru(sem 2 dah)....semua org dok kalut nk dftr subjek..mcm2 ragam ada...yg tension x blh dftr la...yg ada jadual pertindih la...yg x tau nak dftr subjek ape la..mcm2 hal la yg jd pg td...hihihhihi..termasuk la dgn tuan pnye blog nie...cdgn nye jmpe kwn2 dpt la setelkn dftr subjek ari nie..tp malangnye x setel2 jgak sbb ada mslh teknikal and mslh sistem sndiri..kejap ok..kjap x ok..hurmmm..tu la klu berkait dgn pengunaan sistem elektronik nie...tp ada jgak subjek yg blh dftr ade la dlm 14 jam kredit dh siap register....pastu lps setel je daftar subjek..walaupun x semua lg...pkul 2 tu ada kelas dgn ustz Nayel subjek Nazzariyyah hukum...tp yg lawak nye...ada 2 org je yg dtg kelas...nisa dgn amalina je..yg lain semua dh pakat2 balik kolej...hihih..tu la semua org ingt first day nie x ada kelas..pdhal kelas berjalan je mcm biasa...then pkul 4 tu plak ada lg kelas..kelas Hubungan Etnik(subjek universiti)..itu pun x ramai yg dtg..boleh kata suku dr semua student semester 2 la...hurmmm..mejoriti ramai pompuan yg dtg..biasa la ari first kn..lecture pun ckp mcm tu...kbnykn student first day nie ramai x dtg sbb kehadiran x dikira pun...jadi hari nie nisa dh masuk 2 kelas dan dpt skit penerangan ttg subjek yg nisa ambk tuk sem nie...harap semuanye berjalan dgn lancar dan dipermudahkan...dan esok start kelas pkul 11 pg..

no caption!!

 Doakn yang terbaik buat nisa dan kawan2 yang lain dlm menuntu ilmu di sini...amenn...tu je kot tuk entri ari nie..x ada idea sgt sbnrnye...hnye nk mngisi masa lapang je...hihihihi...ok...jap g nak dating dgn abg plak..hahaha...Slmt Mlm Guys...See U Next Entri.....Wassalam (^_^)

No comments:

Post a Comment