Wednesday, 28 May 2014

CHIPSMORE!!!

**Assalamualaikum**

     Hampir 4 bulan tak menjenguk blog sendiri nie...x ada masa terluang nak update entri bru...lagi pun bkn ade org nk bce kn cerita2 kite nie...*ayatbajetsedihkn*...huhu...Tapi dalam masa 4 bulan nie..mcm2 bnde dah jd kn...so klu nk cerita kat dlm nie mmg x kn abis la...secara overoll nye...semua baik2 je...tp yang kurang baik nye semester 2 nie banyak plak subjek yang agak berat bagi nisa...terutamanya subjek JALINAN MASYARAKAT...kursus nie batch nisa yang first dilaksanakan...segala nye menjadi tak teratur dan agak kelam kabut skit la...tp alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar dan ari nie selesai pun perbentangan laporan untuk kursus nie...Terima Kasih buat semua sahabat2 yang sangat2 nisa sayang....Korg semua TERBAIKK!!!....
jadi model jap..bahagia dh abis JM

     Sebelum terlupa..nisa sgt2 rindu dengan gelak tawa...berkongsi masalah bersama-sama dengan seorg sahabat yang bagi nisa dye seorg shbt yang sgt2 baik.....knpe semenjak beberapa bulan nie..hnya berdiam diri...nisa ada buat salah ke???.....ape2 pun nisa x kn pernah lupa segala jasa baik dan segala2 nye tentang dirinya...nisa harap dye sntiasa dlm keadaan yg sihat dan dilindungi oleh Allah SWT...dan last untuk awak...good luck for your final exam..... =)
My Happy Family APIUMNP 2011-2013













 So...and the end...esok last bljr dlm kelas..dan minggu depan bermula la "study week"....nie la masa yang sgt2 bernilai bagi seorg pelajar macam nisa nie..sbb mse nie la bru btol2 nk menelaah segala ape yang dh dipelajar sepanjang semester 2 ini....huhuhu...teruk kan...study last minit..ape la nak jadi nie....apa2 pun..nisa kne berusaha semaxsimum yang blh tuk berjaya dalam hidup...cukup kot tuk entri ari nie..hope sgt2 sape2 yang bce entri kali nie..doakan kejayaan nisa dalam menghadapi final exam pada 9/6/2014 sampai la 23/6/2014....oke lps tu nisa cuti 3 bulan..boleh la sape2 yang nak ajak kuar ke...hihihi...oke la..nnt kite jmpe lagi pada entri yang akan datang...tp x tau bila lg blh update...see ya....
wasalam...

My Friends.....korg adalah teman yang diperlukan...
Our JSP Hero....huhuu...korg Terbaikk!! Thanks jaga kiteorg masa JM..
My New Family at UMKL... JSP 13/14....

No comments:

Post a Comment